Nyt ollaan jo askeleen lähempänä kesää... 

On ollut hieman hiljaiseloa blogin suhteen. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö "kulisseissa" olisi tapahtunut ja projektien parissa tullut puuhasteltua. :)  Täytyy tunnustaa, että on tullut puuhattua useampaa projektia saman aikaisesti.... Nyt onkin aika yrittää saada jo aloitetut valmiiksi ennen uusien aloittamista.

Tänään sain vihdoin ja viimein kunnostettua omat yli 30 vuotta vanhat nukenvaunut uusiokäyttöön pienelle leikkijälle.

Vaunut olivat kieltämättä aika huonossa kunnossa. Pohjalevy oli vettynyt, vaunu osa likainen ja kromiosat olivat saaneet päälleen melkoisesti ruostetta. Lisäksi vaunuosan "suojapeittoa"  ei löytynyt mistään.

Vaihdoin pohjalevyksi uuden vaneerin, jonka Puukeskuksen kiltti setä leikkas mittojen mukaan. Ennen kiinnittämistä tietysti pesin vaunuosan, joka on jännää kiiltävää materiaalia (en tiedä mitä). Sitten vain niittasin pohjan paikoilleen.  Tämän jälkeen tein keinonahasta vaunuihin uuden "suojapeiton". Ja viimeiseksi paneuduin kromiosiin. Kiitokset Ratulan - kromiosat saivat uuden puhtoisemman ulkomuodon. Eli Patapatalla hinkasin kromiosat kauttaaltaan. Nyt vaunut onkin jo mukana pienen leikkijän nukkeleikeissä.